Netwerkbijeenkomst WJD 12 juli in Wateringen

22 juni 2015 -

Zondag 12 juli is er de eerste netwerkbijeenkomst in het voorbereidingstraject voor de Wereldjongerendagen in Krakau, zomer 2016. De bijeenkomst is bedoeld voor alle jongeren die enthousiast zijn over de WJD, voor jongeren die mee willen én jongeren die erover nadenken om mee te gaan.

De bijeenkomst wordt gehouden in parochiezaal ‘De Kolenkit’ dr. Schaepmanstraat 10 in Wateringen en begint om 15.30 uur. Leden van de kerngroep geven informatie over de reis en er is een zangworkshop rond liederen die worden gezongen tijdens de WJD. Deze workshop staat onder leiding van Arnold van Rheenen, dirigent van jongerenkoor Corbulo uit Wateringen. Om 17.45 uur besluit een gezamenlijke maaltijd deze middag. Via Facebook ‘Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam’ kunnen jongeren zich aanmelden voor de bijeenkomst. Download hier de uitnodiging.

De reis vanuit bisdom Rotterdam naar Krakau heeft als titel ‘Let’s go, Weg van Barmhartigheid’. Meer informatie over de WJD, de reis, voorinschrijving en voorinformatie staat op www.bisdomrotterdam.nl/wjd . Je kunt je daar ook aanmelden voor de digitale Newsflash.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.