Netwerkmeeting Westlandse kerken 23 januari 2019

02 januari 2019 - Algemeen federatie nieuws

In het Westland werken allerlei kerken en mensen samen om missionaire initiatieven mogelijk te maken. Sommige kerken denken na over de vraag hoe en welk missionair werk ze willen ontwikkelen, maar wat is 'missionair' nu eigenlijk? En waarom zou je 'missionair' zijn?
Namens de Westlandse kerken wil de werkgroep Westland Missionair je van harte uitnodigen voor een netwerkmeeting op 23 januari om hier met elkaar van gedachten over te wisselen.

Dr. Sake Stoppels is uitgenodigd om het onderwerp in te leiden. Hij was jarenlang docent gemeenteopbouw aan de VU en stelde de vraag naar onze missie onlangs in alle scherpte aan de orde. Hij constateerde dat de vraag naar het heil opvallend weinig ter sprake komt in missionaire projecten. Er lijkt hierover verlegenheid te zijn. Dus hoogste tijd om hier met elkaar over na te denken.

Datum:         23 januari 2019
Aanvang:     19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Locatie:        Theaterloods, Hoogwerf 8c, 2671 MJ Naaldwijk
Kosten:         €5,- per persoon
Aanmelden:  meeting@westlandsekerken.nl

In verband met een beperkt aantal plaatsen is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Meld je tijdig aan via meeting@westlandsekerken.nl want vol is vol! Alvast bedankt en graag tot ziens op 23 januari.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

De domme staat vooraan om gezien te worden, de wijze staat achteraan om te zien.