NIEUW - Nieuwsbrief Kind-Jeugd-Jongeren

18 november 2020 - Algemeen federatie nieuws

De Nieuwsbrief Kind-Jeugd-Jongeren ziet het levenslicht. Deze nieuwsbrief is gevuld met kerkelijke activiteiten voor, door en met kinderen, jeugd en jongeren. Federatie-breed worden elke twee maanden nieuws en activiteiten verzameld om jou zo goed als mogelijk te informeren. KIND-JEUGD-JONGEREN is te vinden op deze website, maar kan ook 5 keer per jaar bij jou in je mailbox komen. Klik HIER om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Veel gebeurt dus online
Dat kunnen we niet leuk vinden, maar het is ook mooi dat het kán. Veel gaat door omdat jeugd en jongeren elkaar willen blijven zien en meemaken. Dat ervaren we al op diverse plekken bij de voorbereiding van de Eerste Heilige Communie en van het H. Vormsel. Gedreven door de hoop op beter komen kinderen via zoom bij elkaar en bereiden zich voor. Met straks misschien een mooie viering waarbij ze zelf en hun ouders in de kerk verenigd zijn. Ook de tienergroep Rock Solid en de jongvolwassenen van RKJ Westland vinden de afwisseling tussen fysiek elkaar ontmoeten en online.

De agenda in deze nieuwsbrief bestrijkt een periode van drie maanden, opdat activiteiten lang van te voren in de (gezins)agenda een plek kunnen krijgen. Wil je ook met jouw activiteit in deze tweemaandelijkse nieuwsbrief? Een berichtje voor 2 januari naar kindjeugdjongeren@rkwestland.nl is voldoende om in de volgende nieuwsbrief te komen.

Veel plezier met lezen!
Diaken Walther Burgering

Klik op het plaatje om de gehele nieuwsbrief te lezen en meld je ook direct aan!

screenshot nieuwsbrief najaar 2020.jpg

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Paus Franciscus: ‘Wat kunnen wij met Kerstmis voor anderen betekenen?’