Ontmoeting en bezinning voor jongeren in Taizé

16 maart 2014 -

In 2012 en 2013 is een groep jongeren uit het Westland e.o. een week naar Taizé geweest. Hun ervaringen waren zeer positief. Mooie ontmoetingen met andere jongeren – rust en tijd voor jezelf – indrukwekkende muziek – waardevolle stiltes – gesprekken over jezelf, je leven en je geloof – veel gezelligheid en ontspanning – ruimte om jezelf te zijn – een prachtige omgeving… kortom, voor velen een bijzondere week!
In 2014 organiseren we (r.k. parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin en Protestantse gemeente Naaldwijk) voor de 3e keer een reis naar Taizé, voor jongeren van 15 t/m 29 jaar. Deze reis vindt plaats van 26 juli t/m 3 augustus (2e week schoolvakantie). Iedere jongere uit het Westland en omgeving – of je lid bent van een kerk of niet – is van harte uitgenodigd om mee te gaan. Op zondag 23 maart is er een informatiebijeenkomst voor iedereen die meer wil weten over Taizé en over deze reis. Je bent van harte welkom van 12.00 tot 13.00 uur in de Ontmoetingskerk (Anjerlaan 47, Naaldwijk).
Je vindt meer info over deze reis op de websites van de kerken en op www.westlandsebedevaarten.nl. Aanmelden kan via laatstgenoemde website. Voor meer informatie kun je mailen naar: taizewestland@gmail.com.

Artikel in AD Westland d.d. 15 maart 2014 Jongeren vertellen over onvergetelijke bedevaart

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.