Op adem komen bij …

04 december 2013 -

‘Druk, druk, druk’. Veel jonge ouders en mensen die volop in het werkproces zitten hoor je dit zeggen. Elke dag wordt opgeslokt door zorg voor het gezin en door het werk. Hierdoor heb je het gevoel altijd bezig te zijn en amper een moment voor jezelf te hebben. En heb je even een momentje, dan is de verleiding groot om even het mobieltje te pakken en een berichtje te sturen. Er is gewoon geen tijd om even bij te komen, want de afleiding is zo groot. Dan is het een verademing om even een avondje ‘op adem te komen’, juist door aandacht te hebben voor jezelf.

Die aandacht krijg je door vijf bijeenkomsten op een donderdagavond. Tijdens deze avonden gaan we op zoek naar de rust in onszelf met behulp van verschillende meditatieve werkvormen. De eerste avond maken we met elkaar kennis met behulp van een kaartspel ‘Open kaart’. In de vervolgavonden gaan we mediteren, we lezen de Bijbel met andere ogen en we spelen een verhaal uit de Bijbel.

Je bent van harte welkom op donderdag 23 januari, 6 en 20 februari, 13 maart en 3 april 2014, aanvang 20.00 uur, mits je zorgt voor een aanmelding bij het secretariaat van de federatie: info@rkwestland.nl. We komen bij elkaar in de parochiecentrum 'De Hofstede', Molenstraat 31 in Naaldwijk. Gespreksleider van deze avonden is diaken Dits.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.