Opbrengst concert Stringwise voor Advenstactie Burkina Faso

05 december 2018 - Algemeen federatie nieuws, De Lier

Het concert van het strijkerensemble StringWise in de H.H. Martelaren van Gorcum in De Lier op zondag 2 december was van grote klasse. Deze jonge violisten tussen 11 en 15 jaar, onder leiding van vioolpedagoog Wiesje Miedema, verzorgden geheel zelfstandig een gevarieerd programma. Tussen de muziekstukken vertelden zij om beurten wat en kondigden het volgende nummer aan. Ook waren er solisten, die begeleid werden op piano door Violaine Deplanque  
Beide dames zijn verbonden aan het Conservatorium in Amsterdam. Een aantal leerlingen zitten op de jong talent afdeling van het Conservatorium.

Er was een stuk speciaal geschreven voor dit ensemble. Dit alles was zeer de moeite waard. In de korte pauze werden alle mensen van Delflanden, die al twee jaar het project in Burkina Faso steunen en dit jaar dat voor het laatste jaar weer doen bedankt voor alle steun. Dit concert was een bedankje aan ons allen. Na afloop werd er een collecte gehouden ten behoeve van de Adventsactie voor Burkina Faso ( € 341,85).

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.