Oud-voorzitter Joop Gardien (64) overleden

14 december 2018 - Algemeen federatie nieuws

Met grote droefheid hebben wij kennis genomen van het onverwachte overlijden van Wateringer Joop Gardien in de leeftijd van 64 jaar.

Sinds de oprichting van de parochiefederatie Sint Franciscus, tussen duin en tuin in 2011 heeft hij zich met hart en ziel ingezet voor alle parochies in het Westland en Hoek van Holland. Van 2011 tot 2018 was hij voorzitter van de federatie. Veel dank zijn wij hem verschuldigd voor zijn trouwe dienstbaarheid.

Gardien was van 2004 tot 2007 namens GemeenteBelang Westland wethouder van de gemeente Westland. Ook was hij voorzitter van Themapark De Westlandse Druif. Hij kreeg in 2012, bij zijn afscheid als voorzitter van VNO-NCW Westland-Delfland, de gemeentelijke erepenning in zilver.

Gardien was tijdens zijn loopbaan actief binnen tal van organisaties, zoals de Kamer van Koophandel, de Nederlandse vereniging van Bouwondernemers, Vrienden van de Wateringse molen, Vrienden van Deo Sacrum, stichting De Westlandse Druif en Omnivereniging VELO.

Op vrijdag 21 december is er gelegenheid tot condoleren van 19.00-20.00 uur in de St. Adrianus kerk aan de Molenstraat te Naaldwijk. De liturgie bij zijn uitvaart zal gehouden worden op zaterdag 22 december om 10.00 uur in voornoemde kerk. De begrafenis is in besloten kring.

Wij wensen zijn partner, kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies.

Parochiefederatie Sint Franciscus, tussen duin en tuin
namens het pastoraal team
pastoor J.C.M. Steenvoorden (moderator)

namens het federatiebestuur
dhr. P.W.M. Zuidgeest (voorzitter)
dhr. J.P.M. Demmenie (penningmeester)

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.