• rkWestland
  • > Nieuws
  • > Parochiefederatie Sint Franciscus, tussen duin en tuin viert 10 jarig jubileum

Parochiefederatie Sint Franciscus, tussen duin en tuin viert 10 jarig jubileum

28 augustus 2021 - Algemeen federatie nieuws

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat de akte van oprichting op 9 april werd getekend. De toen nog 11 parochies gingen een samenwerkingsverband aan en was de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin een feit. Het motto van onze parochiefederatie is “Samen geloven in groei, samen groeien in geloof”. In deze 10 jaar zijn we als parochies met elkaar opgetrokken en zijn we gaan samenwerken op verschillende gebieden. Een voorbeeld is de voorbereiding op de sacramenten. Maar ook is er o.a. overleg tussen alle werkgroepen kinderwoorddiensten en gezinsvieringen.

Onze parochiefederatie is vernoemd naar de heilige Franciscus. Daarom willen we ons 10 jarig jubileum met elkaar vieren in een federatieve viering op zondag 3 oktober om 10.00 uur in de St. Adrianuskerk te Naaldwijk. In de overige kerken is op zondag 3 oktober géén viering.
Voorgangers in deze feestelijke viering is het (bijna) volledige pastoraal team. Het koor Esperanca heeft hun medewerking toegezegd. We zijn afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen hoeveel parochianen er aanwezig kunnen zijn, maar we hopen op een volle kerk met parochianen uit de hele parochiefederatie. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn in de kerk, dan kunt u de viering ook volgen via kerkdienstgemist.nl.

Naast de feestelijke eucharistie viering wordt er ook een fietstocht langs alle 12 kerken van onze parochiefederatie georganiseerd. In sommige kerken zal een aanbod zijn, in andere kerken kunt u even uitrusten en iets drinken. Nadere info over deze fietstocht volgt in het volgende nummer van de parochiebladen.

Wij hopen op een mooie, feestelijke dag.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.