RKJ avond religie & politiek

03 december 2019 - Algemeen federatie nieuws, De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland / Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen

Stem JIJ op een "christelijke" partij of volg je de stemwijzer? Kerk & Staat waren in het verleden meer verweven met elkaar, maar tegenwoordig zijn Kerk & Staat in Nederland gescheiden van elkaar. Gelukkig vinden we in Nederland nog wel de combinatie religie & politiek terug bij diverse politieke partijen. Wat zijn de voor- en nadelen van deze twee vormen van politiek?

Op woensdag 18 december komt Kapelaan Betran van Paassen ons meenemen in dit thema. De avond begint om 20.00 uur, voorafgaand wordt er met elkaar gegeten en is er een viering om 18.00 uur met Kapelaan Betran van Paassen als voorganger. 1ste x eten = gratis, daarna 2 euro per x.

RKJ Westland houdt elke derde woensdag van de maand een avond voor jongeren van 16 t/m 30 jaar over een bepaald geloofsthema. Adres: Dijkstraat 25 in Honselersdijk (parochiehuis RK kerk)

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

#wijblijventhuis