RKJ wens: Heb elkaar lief!

08 januari 2019 - Algemeen federatie nieuws

Het begin van 2019 is aangebroken! 1 januari, de dag begint als iedere andere dag, alleen nu hebben mensen voornemens en wenst iedereen elkaar het beste toe!

Wat maakt nu toch dat mensen elkaar het beste toewensen op dit moment van het jaar? Het leven wordt toch nog een stukje mooier als we elk moment van het jaar elkaar het beste toewensen? Juist als mensen het nodig hebben. Al is het maar een "Succes!" voor een toets, of een "Sterkte!" vanwege een groot verlies. Laten we in 2019 elkaar wat vaker het beste toewensen en niet alleen tijdens de nieuwjaarsreceptie! Een beetje naastenliefde maakt de wereld toch zoveel mooier!?

Afgelopen thema-avond hebben we over naastenliefde gepraat. Naastenliefde in de vorm van vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk is niet alleen werk, het is ook een daad van liefde, voor de medemens! Aankomende thema-avond komt Bisschop Van Den Hende vertellen over het thema Vindplaats van jezelf als kind van God. Vind je het onduidelijk wat dit thema inhoud? Kom dan juist naar deze avond, woensdag 16 januari, Dijkstraat 25 in Honselersdijk. Om 18:00uur starten we met een H. Mis, waarna een maaltijd wordt genuttigd en vervolgens de inhoudelijke avond begint. Mee-eten? Mail naar info@rkjwestland.nl De eerste keer kun je gratis mee-eten!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Er is geen enkel lichaamsdeel dat, als het gebroken is, zoveel pijn doet als het hart.