RKJ Westland - De bisschop over Boete & Verzoening

04 februari 2016 -

De komende RKJ thema-avond zal zijn op 17 februari, met als thema: De Vastentijd. Pastoraalwerker Paul Mantelaers zal komen spreken over dit thema! Om 18.00 uur zullen we starten met de viering in het parochiehuis in Honselersdijk. Rond 19.00 uur de maaltijd en om 20.00 geven wij het woord aan Paul Mantelaers.

Terugblik
Wat was het een bijzondere avond, de thema avond in januari!! Het stond geheel in het teken van samenzijn en gebed. Dit was dan ook helemaal toepasselijk voor ‘De week van gebed voor de eenheid’. Zo begonnen we met een oecumenische viering met Dominee Jantine Veenhof en diaken Ronald Dits. Na een heerlijk maaltijd en natuurlijk gezelligheid, zijn wij de gebedsavond gestart. Kaarsjes aan, licht gedimd, Sander tokkelend op de gitaar, maar voornamelijk God dicht bij ons. Wie wilde kon hard op bidden, maar ook in jezelf. Zo hadden we allemaal verschillende intenties, die we bij God mochten brengen. We hebben elkaar beter mogen leren kennen en mogen bidden voor de eenheid. Om de avond af te sluiten, nog even na zitten praten onder het genot van een hapje en een drankje. Al met al een geslaagde avond.

Bijzondere gast in maart
Alvast voor de 3e woensdag van maart… De bisschop zal komen!! De avond gaat dan over Boete & Verzoening.

Klik hier voor de nieuwsbrief RKJ Westland - februari 2016

RKJ Westland is de Rooms Katholieke Jongerengroep Westland (en omgeving). Zij houden één keer in de maand een verdiepingsavond met daarna tijd voor gezelligheid onder het genot van een borrel of een frisje. Samenhang, nadenken, discussiëren, geloven én een heleboel gezelligheid: dat is Rooms Katholieke Jongerengroep Westland voor mensen tussen de 16 en de 30 jaar!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.