RKJ Westland - een leuke jongerengroep!

30 maart 2015 -

In de afgelopen maanden hebben wij weer drie afwisselende thema avonden gehad. Het jaar zijn we gestart met de thema avond ‘bidden’, Robin Bulsing van de evangelische kerk Westland heeft een mooie invulling gegeven aan de avond. Na een korte inleiding zijn we dit met z’n allen in praktijk gaan brengen. Hoe konden we dit dan ook beter doen door met elkaar en voor elkaar te gaan bidden. Op deze manier hebben we kunnen ervaren hoe het is om samen te bidden.

In de maand februari heeft onze diaken Ronald Dits een thema avond rond diaconie en naastenliefde. Door het lezen van verschillende Bijbelteksten en er met z’n allen naar te kijken en er over te praten, konden we er ook met z’n allen achter komen hoe we dit ook in ons eigen leven zouden kunnen toepassen. Het was een interessante avond waarbij uit zijn gedaagd om na te gaan denken hoe wij naastenliefde en diaconie kunnen tonen in ons dagelijks leven.

De vastentijd is een tijd van voorbereiding op Pasen. Op onze thema avond in maart hebben wij vooruit gekeken naar het Paastriduüm. Tjeerd Visser heeft ons meegenomen in de tijd vanaf het laatste avondmaal, het lijden, de dood en de verrijzenis van Jezus Christus.

Via allerlei wegen krijgen wij positieve en leuke reactie op RKJ Westland. Misschien ben jij ook tussen de 16 en 30 jaar en kom dan ook op de derde woensdag van de maand naar een RKJ thema avond. Ben je nog iets te jong of net iets te oud? Wellicht ken je een jongere, vertel hem/haar over deze leuke jongerengroep! Meer informatie www.fb.com/rkjwestland of info@rkjwestland.nl.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.