RKJ Westland thema avond: Vergeven

07 mei 2016 -

Komende 18 mei zal er weer een thema-avond worden gehouden. Dit keer hebben wij Ronald Dits uitgenodigd om te komen spreken over zijn sabbat. Een tipje van de sluier… Het zal gaan over vergeven en dan met name over het vergeven van anderen.

Om 18.00 uur zullen we starten met de viering, waarna we met z’n alle een maaltijd zullen nuttigen. Na de maaltijd zullen wij Ronald het woord geven en neemt hij ons mee in zijn verhaal. Na afloop, ongeveer 22.00 uur, is het natuurlijk ook weer gelegenheid voor een drankje en kunnen we weer even met elkaar bijkletsen. Als je mee wilt eten, geef je dan even op door een mailtje te sturen naar info@rkjwestland.nl We hopen jullie 18 mei te zien, Dijkstraat 25 in Honselersdijk!

RKJ Westland is de Rooms Katholieke Jongerengroep Westland (en omgeving). Wij houden één keer in de maand een verdiepingsavond met daarna tijd voor gezelligheid onder het genot van een borrel of een frisje. Samenhang, nadenken, discussiëren, geloven én een heleboel gezelligheid: dat is Rooms Katholieke Jongerengroep Westland voor mensen tussen de 16 en de 30 jaar!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.