RKJ Westland - Wat is dat eigenlijk jouw ziel?

14 maart 2019 - Algemeen federatie nieuws

Woensdagavond 20 maart, 20 uur verzorgt diaken Walther Burgering een RKJ-avond voor jongeren over De Ziel. In de pastorie van de O.L.V. van Goeden Raad in Honselersdijk gaat hij samen met jongeren op zoek naar de ziel in jezelf. Wat is dat eigenlijk jouw ziel? Wie zorgt ervoor en waarom kun je niet zonder? Alle jongeren zijn welkom bij deze interactieve bijeenkomst.

RKJ Westland is de Rooms Katholieke Jongerengroep Westland (en omgeving). Wij houden één keer in de maand een verdiepingsavond met daarna tijd voor gezelligheid onder het genot van een borrel of een frisje. Samenhang, nadenken, discussiëren, geloven én een heleboel gezelligheid: dat is Rooms Katholieke Jongerengroep Westland voor mensen tussen de 16 en de 30 jaar!
Elke avond heeft een vaste opbouw. De avond begint om 18.00 uur met een mis in de kapel van de OLVr van Goedenraad kerk. Daarna is het tijd (rond 18.45 uur) om met elkaar te gaan eten. Deze maaltijd wordt door een aantal jongeren zelf bereid. De avond wordt rond 21.45 uur afgesloten en is er tijd om na te praten en te drinken. Opgeven voor de maaltijd kan door te mailen naar info@rkjwestland.nl Tot 20 maart!

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering.