Samen krijgen we de kerken weer vol

23 juni 2020 - Algemeen federatie nieuws

Sinds 1 juni is het weer toegestaan dat we in onze kerken samenkomen voor weekendvieringen, maar wel met max 30 personen (exclusief bedienaren). Als alles goed blijft gaan, dan mogen we vanaf 1 juli met max 100 mensen in de kerk aanwezig zijn. Uiteraard wel met alle maatregelen die in het protocol Kerkelijk leven op anderhalvemeter zijn opgenomen.

Vieren doen we samen
Het pastoraal team blijft tot 1 september elke werkdag de ochtendvieringen verzorgen die u via www.kerkomroep.nl kunt beluisteren (zie kader hieronder). U bent van harte welkom om bij deze ochtendvieringen in de kerk aanwezig te zijn. U dient zich wel -net zoals voor de weekendvieringen- eerst aan te melden en een plaats te reserveren via onze website. De doordeweekse vieringen worden uitgebreid met een avondviering in Naaldwijk (deze viering is alleen te beluisteren via het (besloten) kerkradio-systeem van de parochie).

Reserveren doen we samen
Zowel voor de weekendvieringen als de doordeweekse vieringen kunt u een plaats reserveren via de website. U vult een formulier in met naam en telefoonnummer en wij weten dat u komt. Voor die mensen die niet digitaal met ons verbonden zijn, staat het parochiesecretariaat altijd paraat om uw aanmelding aan te nemen en te registreren. Maar met hulp van familie, vrienden en kennissen komen we er natuurlijk ook. Uw hulp is meer dan welkom! Dank daarvoor. Samen helpen we elkaar in deze wat lastige tijd.

Samen vieren is een groot goed. Samen geloven blijft een mooi gebeuren. Samen de vreugde beleven van het samen-zijn in Gods naam. Samen elkaar ontmoeten, samen krijgen we de kerk weer vol.

Zie hier de doordeweekse vieringen in week 27 waarvoor u een plaatsen kan reserveren:

maandag 29 juni 09.00 u Honselersdijk  
dinsdag 30 juni 09.00 u Monster  
woensdag 1 juli 09.00 u Wateringen  
donderdag 2 juli 09.00 u Honselersdijk  
vrijdag 3 juli 09.00 u Monster  
vrijdag 3 juli 19.00 u Naaldwijk  
Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Het belangrijkste wat een vader voor zijn kinderen kan doen is van hun moeder te houden.