Samen op weg naar Kevelaer, Taizé en Lourdes

26 mei 2014 -

‘Op bedevaart gaan is een spirituele plaats bezoeken, een feest van ontmoeting met momenten van bezinning, maar ook gezelligheid. Elk mens met zijn of haar eigen gevoelens, intenties en verwachtingen’. Dat schreef pastoor Steenvoorden laatst als oproep om mee te gaan naar Kevelaer (19 en 20 augustus). De parochianen die mee geweest zijn naar Assisi-Rome in mei van dit jaar zullen dit zeer zeker kunnen beamen. Ons bedevaartprogramma biedt meer plaatsen dan alleen Assisi en Rome waar we als parochie dit jaar naar toe gaan. We maken – net zoals vorig jaar-  een tweedaags trip naar Kevelaer op 19 en 20 augustus. Voor de jongeren in de leeftijd 16 tot 30 jaar is er een jongerenreis naar Taizé van 26 juli t/m 3 augustus.
In oktober hebben we (net zoals in mei) extra aandacht voor Maria, zo ook in Lourdes. Daar gaan we naar toe van 17 t/m 25 oktober. Het thema voor dit jaar is ‘Lourdes, de vreugde van de bekering’. Om de vreugde van de bedevaart naar Lourdes nog meer tot leven te brengen zullen we in augustus een informatiemiddag houden. We laten dan ook de film ‘Je m’appelle Bernadette’ (Mijn naam is Bernadette) zien. We worden meegenomen in het leven van Bernadette in haar leeftijd van 14 jaar tot en met haar sterfbed in Never.
Voor meer informatie over deze bedevaarten kunt u altijd terecht bij de contactpersoon in uw parochie, of anders op de website www.westlandsebedevaarten.nl

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.