Start RKJ Westland 17 september met thema-avond!

14 september 2014 -

Een aantal enthousiaste jongeren in het Westland is een jongerengroep gestart: RKJ Westland (van Rooms Katholieke Jongeren). Voor jongeren tussen de 16-30 jaar die zich willen verdiepen in het geloof, ervaringen willen delen en op zoek willen gaan naar God. Elke 3de woensdag van de maand organiseren wij voor alle jongeren uit het Westland (en omgeving) een RKJ thema-avond in de Hofstede in Naaldwijk (Molenstraat 31, 2671 EW Naaldwijk).

Elke avond heeft een vaste opbouw. De avond begint om 18.00 uur met een mis in de kapel van de Adrianuskerk. Daarna is het tijd (rond 19.00 uur) om met elkaar te gaan eten. Deze maaltijd wordt door een aantal jongeren zelf bereid.

Om 20.00 uur begint de verdieping van de avond met een inleiding door een (gast)spreker, daarna een discussie, gesprek of andere werkvorm. De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten en is er tijd om na te praten en te drinken.

Voor het komende seizoen is er maandelijks een thema-avonden gepland. Woensdag 17 september is de eerste RKJ thema-avond. Het thema van de avond is ‘Ontmoeting met God en met elkaar’. Gastspreker is deze avond Stefan Kuik, kapelaan in de Heilige Willibrordus parochie in Lisse, Hillegom en De Zilk.

Verder zijn er op 15 oktober, 19 november en 17 december thema-avonden, met als thema’s: de eucharistie, roepingen en kerst. Ook in 2015 zijn er thema-avonden gepland. Dus schrijf de volgende data alvast in je agenda: 21 januari, 18 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei en 17 juni 2015!

Dus ben jij tussen de 16-30 jaar? Geloof je? Ben je op zoek? Of gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar een thema-avond van RKJ Westland! En neem een vriend of vriendin mee!

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van RKJ Westland? Kijk in de folder, meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief (stuur een mail naar info@rkjwestland.nl) en/of ‘like’ onze Facebook-pagina www.facebook.com/rkjwestland. Wil je meer informatie? Stuur ons een e-mail info@rkjwestland.nl

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.