Startviering bedevaart Assisi-Rome 25 februari

30 januari 2014 -

In het jaar dat alweer enige tijd achter ons ligt, is in de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin op 4 oktober met een Eucharistieviering in de Adrianuskerk in Naaldwijk het feest van de Heilige Franciscus gevierd. Een viering waarin ook met het zegenen van 12 bedevaartkaarsen het startsein werd gegeven voor de Westlandse bedevaart naar Assisi en Rome, in mei 2014.
Diaken Ronald Dits stelde ons in zijn overweging toen de volgende vraag: 'Zouden wij in de voetsporen van Franciscus kunnen treden?' Geen makkelijke vraag maar wel een vraag die iedereen in stilte kan overwegen en die niet met ja of nee is te beantwoorden.
Wie kan bij de beantwoording van die vraag ons beter helpen dan Mgr. Hugo van Steekelenburg, die als lid van de Orde der Minderbroeders Franciscanen, de Heilige Franciscus in zijn leven centraal stelt.

U als parochiaan van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin maar zeker ook zij die zich als deelnemer aan de bedevaart hebben ingeschreven, nodigen we van harte uit voor de startviering op dinsdag 25 februari 2014 in de kerk van de parochie Onze Lieve Vrouw van Goeden Raad in Honselersdijk. Mgr. Hugo van Steekelenburg zal in die viering voorgaan terwijl het koor Jubilate de viering muzikaal zal ondersteunen. Thema voor deze viering is "de geheimen van Franciscus".
De viering begint om 19.00 uur, na afloop is er koffie en wordt er informatie gegeven over de Westlandse Bedevaart Assisi-Rome van 10 t/m 16 mei 2014.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.