Stille Omgang jongerenprogramma "OPEN UP"

04 maart 2014 -

Het is bijna zover! Op 22 maart 2014 vindt voor de negende keer het jongerenprogramma van de Stille Omgang plaats. Het programma zal in teken staan van het thema “OPEN UP!”. We zullen vanuit de chaos van drukte op zoek gaan naar de stilte, naar hoe we ons in die drukte en ruis van alledag, open kunnen stellen voor Hem. In de drukte op straat, in overvolle treinen, met volle agenda's, Facebook, krant en televisie horen we soms niks, komen we niet tot onszelf. Het is vaak moeilijk een moment te vinden. We zullen deze avond samen op zoek gaan naar hoe we ons kunnen openstellen voor God.
Het programma bestaat onder meer uit een kleine ’College tour’ waarin we onze sprekers aan de tand zullen voelen. Hoe combineren zij hun drukke leven met God en geloof?  Daarna zal Dries van den Akker ons met zijn verhaal meenemen naar een plek waar het thema van de avond op zijn hoogtepunt komt, ‘Open up!’. We laten ons onderweg inspireren door de muziek van verschillende artiesten. Gooi alles lekker los met Praising Joyfully. Vind inspiratie in de muziek van Marnix Emanuel en laat je meevoeren door de melodieën van Hanneke Ruijs.
Ten slotte volgt de Eucharistieviering en aanbidding, waar Bisschop Punt in voor zal gaan. We sluiten natuurlijk af met het gezamenlijk lopen van de Stille Omgang door de stad. Laat je inspireren door alles wat op je af komt en “OPEN UP!”

WANNEER?
Het SO-jongerenprogramma vindt plaats op zaterdag 22 maart 2014.

WAAR?
Het SO-jongerenprogramma vindt plaats in de Basiliek van de Heilige Nicolaas, Prins Hendrikkade 73 in Amsterdam. De kerk staat schuin tegenover Amsterdam Centraal station. Het programma begint om 20:00 uur en is rond 00:30 uur afgelopen.

MEER INFO
Heb je vragen over het SO-jongerenprogramma? De organisatie helpt je graag verder.
Kijk binnenkort op www.stille-omgang.nl/jongeren voor meer informatie.
Of zoek ons op via Facebook: www.facebook.com/StilleOmgang
Entree: €7.50,- PP
Je kunt contact met ons opnemen via het e-mailadres info@stille-omgang.nl.
Aanmelding gewenst via aanmelding@stille-omgang.nl.

OVER DE STILLE OMGANG
Ieder jaar trekken jongeren vanuit het hele land naar ‘Mirakelstad’ Amsterdam om daar het eucharistisch wonder van 1345 te herdenken en een krachtig signaal van geloof af te geven, te midden van de grote stad Amsterdam. Als deelnemer loop je mee in gebed door de binnenstad en laat je zo zien hoezeer God bij ons mensen betrokken is. Het is indrukwekkend en bijzonder om ’s nachts met een grote groep jongeren in stilte en in gebed te lopen, in een stad waar het nooit stil is!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.