• rkWestland
  • > Nieuws
  • > Voorbereiding Eerste Heilige Communie in regio West en Noord in 2021 is (bijna) gestart

Voorbereiding Eerste Heilige Communie in regio West en Noord in 2021 is (bijna) gestart

02 maart 2021 - Algemeen federatie nieuws

Doordat de regering op 12 januari de maatregelen hebben verlengd en wellicht de komende tijd nog verder aanscherpen, moeten de werkgroepen EHC de planning iets bijstellen. De ouders van de aangemelde communicanten van 2020 en 2021 in regio West (Poeldijk, Monster, ’s-Gravenzande en Heenweeg/Hoek van Holland), krijgen een week voor 16 februari een uitnodiging voor de ouderavond die we via een ZOOM-meeting gaan houden. Tijdens deze avond krijgen zij ook verder informatie over de lessen en presentatieviering. De lessen voor de kinderen hopen we nog steeds in Poeldijk op de Verburgh-hof te mogen geven, in Monster op de Zeester.

De kinderen uit ’s-Gravenzande en Hoek van Holland komen samen in de kerk van ’s-Gravenzande. Deze bijeenkomsten starten op 17 maart. Natuurlijk kan het alleen maar doorgaan als de regels rond COVID-19 dat op dat moment toelaten. Wij zullen de ouders steeds op de hoogte houden via de email. Tevens wil ik een oproepje doen. We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het Pools. Er zijn diverse kinderen bij van Poolse afkomst en niet alle ouders zijn de Nederlandse taal zo goed machtig. Wilt u helpen…stuur dan een email naar geelen@rkwestland.nl

De kinderen in regio Noord (Wateringen) hebben hun presentatieviering al gehad. Hun lessen zijn via ZOOM meeting of via MS Teams. Maar zodra het mogelijk is, komen ze weer fysiek bij elkaar op school en in de pastorie van de Sint Jan de Doper. De ouders worden hierover geïnformeerd.

Namens de werkgroepen Eerste Heilige Communie hoop ik dat we er dit jaar wel een feestje van kunnen maken rond alles van de Eerste Heilige Communie.

Els Geelen, pastoraal werker

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.