• rkWestland
  • > Nieuws
  • > “Wees het licht”: vormelingen uit regio’s Noord en West hebben zich voorgesteld

“Wees het licht”: vormelingen uit regio’s Noord en West hebben zich voorgesteld

29 november 2021 - Algemeen federatie nieuws, 's-Gravenzande, Hoek van Holland / Heenweg, Monster, Poeldijk, Wateringen

Op zaterdagavond 20 november hebben de 28 vormelingen uit Wateringen, Poeldijk, Monster, ’s-Gravenzande en Hoek van Holland zich voorgesteld.
In een goed gevulde H. Bartholomeus kerk te Poeldijk hebben zij zich in de viering voorgesteld door hun naam te noemen en wat belangrijk voor hen is. Een sport of hobby. We konden in ieder geval een heel elftal vullen met voetballers! Hierna gaven zij het licht aan elkaar door. Het thema van deze hele vormselvoorbereiding is “Wees het licht”. Het dameskoor Vivace uit Monster o.l.v. Sebastiaan Phillippa luisterde de viering op met hun zang. In de laatste bijeenkomst voor de voorstellingsviering hebben de vormelingen met behulp van een ouder het welkomstwoord, openingsgebed en voorbeden gemaakt. Zo betrekken we de vormelingen bij de vieringen.

De eerste bijeenkomsten hebben we gelukkig nog live kunnen doen. Echter halen de regels rond covid-19 ons weer in en schakelen we weer over op ZOOM bijeenkomsten. Op deze manier kunnen we wel doorgaan met de voorbereiding zodat op zaterdag 19 februari 2022 de vormelingen hun H. Vormsel kunnen ontvangen van vicaris Egging.

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.