Vrijwilligerswerk, zorg voor je naasten

11 december 2018 - Algemeen federatie nieuws

Op woensdag 19 december komt Jan Zonneveld vertellen over vrijwilligers-werk. Zorg jij voor je naasten? Jan is o.a. vrijwilliger bij het Hospice Beukenro-de in Naaldwijk en zal ons meenemen in het onderwerp vrijwilligerswerk.
Om 18.00 uur starten we met een viering, waarna een maaltijd wordt genuttigd en vervolgens de inhoudelijke avond over vrijwilligerswerk begint. Mee-eten? Mail naar info@rkjwestland.nl  De eerste keer kun je gratis mee-eten.

Over RKJ Westland
Elke avond heeft een vaste opbouw. De avond begint om 18.00 uur met een mis in de kapel van de OLVr van Goedenraad kerk. Daarna is het tijd (rond 18.45 uur) om met elkaar te gaan eten. Deze maaltijd wordt door een aantal jongeren zelf bereid.

Om 19.45 uur begint de verdieping van de avond met een inleiding door een (gast)spreker, daarna een discussie, gesprek of andere werkvorm. De avond wordt rond 21.45 uur afgesloten en is er tijd om na te praten en te drinken.

RKJ Westland is de Rooms Katholieke Jongerengroep Westland (en omgeving). Wij houden één keer in de maand een verdiepingsavond met daarna tijd voor gezelligheid onder het genot van een borrel of een frisje. Samenhang, nadenken, discussiëren, geloven én een heleboel gezelligheid: dat is Rooms Katholieke Jongerengroep Westland voor mensen tussen de 16 en de 30 jaar!

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.