Wandelen / fietsen in VERBONDENHEID op zondag 3 juli

16 juni 2016 -

Op de dag dat vijf jaar geleden het pastoraal team van de parochiefederatie werd geïnstalleerd, worden we uitgenodigd om met elkaar op zoek te gaan naar wat jij in jouw leven ervaart als verbondenheid. Vanuit alle R.K. kerken van onze federatie trekken we per voet of per fiets naar de St. Adrianuskerk te Naaldwijk om daar door de Poort van Verbondenheid te gaan, te vieren en te gedenken. Voor de parochianen van de St. Adrianus zal een wandeling rond en door Naaldwijk gehouden worden.

Op onze tocht zullen er een aantal stiltemomenten zijn waarop we even stil staan (letterlijk!) bij een vraag/opdracht/aandachtspunt ter overweging of om samen te delen. Kunnen we inspiratie bij Jezus vinden, of is dat ‘uit de tijd’. En hoe helpen we elkaar daarmee? Erkennen we dat we die hulp soms nodig hebben en willen we dat wel? Het gaat om ons onderlinge verbond als parochies, onze verbondenheid met God als kerk en persoonlijk. Want: ‘Je eigen broek ophouden’ is uitstekend, maar wat als het niet meer lukt, zowel privé als in de parochiegemeenschap? Hoe ga je/gaan we daar in het dagelijkse leven mee om? Hoe kijken we naar de toekomst? Trek je je terug op jezelf, met het risico op vereenzaming? Of zoek je elkaar juist op en ontdekt zo nieuwe levenskracht en vreugde.

Om 15.00 uur is er een korte afsluitende viering, thema VERBONDENHEID, met pelgrimszegen voor de mensen die naar de Wereldjongerendagen in Krakau gaan.

Datum

zondag 3 juli 2016

Locatie

vanuit het eigen kerkgebouw naar de St. Adrianus kerk, Molenstraat 29 te Naaldwijk

Tijd

vertrek in onderling overleg

aankomst bij de St. Adrianus kerk te Naaldwijk rond 14.40 uur

Kosten

deelname is kosteloos

Aanmelden

bij het parochiesecretariaat van de eigen parochie

In het kader van het eerste lustrum van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin worden er dit jaar diverse activiteiten georganiseerd waar u als parochiaan van harte voor wordt uitgenodigd om aan deel te nemen. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.