Warme kerstviering op tweede kerstdag

17 december 2017 - De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland / Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen (doper), Wateringen (joseph)

“Kerst is geen Kerst als ik Stille Nacht niet heb gezongen of gehoord”. Zo rond het einde van het jaar heeft men vaak wat tradities. Ook een grote kerstboom met lichtjes en gezelligheid horen daarbij. Deze combinatie vind je op tweede kerstdag in de hal van HZ Logistics, op het voormalige veilingterrein Westerlee te De Lier. Dit jaar met medewerking van muziekvereniging Liora, kinderkoor Do Re Mi en het koor Con Amore. Een ware kerstbeleving.

Het kerstverhaal, samenzang en saamhorigheid van zo´n 1.500 Westlandse bezoekers. Dat geeft warmte, tijdens de jaarlijks terugkerende Kerstmeeting. Ook voor niet-kerkgangers een bijzondere en fijne manier om Kerst te beleven.

Muziek, zang en verhalen
Het welkomstwoord bij deze 57e editie wordt gesproken door burgemeester Agnes van Ardenne. Kinderkoor Do Re Mi zorgt voor de vrolijke noot. Kinderen steken de  kaarsen aan en zeggen een versje op. Muzikaal wordt de viering ondersteund door muziekvereniging Liora. Het koor Con Amore zal mooie liederen ten gehore brengen. En verder is er een bijdrage van Ds. Geke de Haan, Arjen Noordam en Anja Vermeulen. Na 75 minuten vol afwisseling van muziek, zang en verhalen, keer je met een fijn kerstgevoel terug naar huis en/of familie.  

Uitnodiging
Tot ziens op 26 december, tweede kerstdag, bij de Kerstmeeting, in de hal van HZ Logistics, op het voormalige veilingterrein Westerlee in De Lier (volg de wegwijzers). Aanvang: 10.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid? Via WOS Radio is de meeting ook te beluisteren.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Ben als een kostbaar geschenk, dat iedereen graag zou willen krijgen.