We gaan naar Lourdes, Brielle, Kevelaer en Israël in 2018

16 december 2017 - De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland / Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen (doper), Wateringen (joseph)

Met een gezellige bijeenkomst op 25 november jl. hebben we de bedevaarten van 2017 in woord en beeld nog eens laten herbeleven. En nu we toch met velen bij elkaar waren, presenteerden we ons programma voor 2018. Behalve dat we naar Lourdes, Brielle en Kevelaer gaan, is er nog een mogelijkheid om een bijzondere bedevaart te maken naar Israël.

Lourdes, 9 daagse busreis

7 t/m 15 mei 2018

Brielle

7 juli 2018

Kevelaer 

7 en 8 augustus 2018

Israël, 8 daagse vliegreis

14 t/m 21 november 2018

Informatiebijeenkomst Westlandse bedevaart naar Israël
Israël: het land van de Bijbel, het land van Jezus, Jeruzalem, Bethlehem, het Meer van Galilea, de Dode Zee, de Hof van Olijven, maar ook Nazareth. Kortom, beleef, ervaar, voel en bezoek de hoogtepunten in dit fascinerende land dat wij kennen uit de Bijbel. Samen met (naar schatting) 1000 andere Nederlandse pelgrims vieren we tijdens de Nederlandse Dagen in november 2018 de Eucharistie in de openlucht op de Berg van de Zaligsprekingen.

Kom naar de informatiebijeenkomst op zaterdag 20 januari 2018 aanvang 14.00 uur in de O.L.Vr. tenhemelopnemingkerk, Iepstraat 1 te ’s-Gravenzande en laat u uitgebreid informeren over deze Westlandse bedevaart naar Israël. Ook als u niet van plan bent om met deze bedevaart mee te gaan maar toch eens wat meer over Israël wilt horen, u bent allen van harte welkom.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Trek het u niet aan als iemand u gemeen noemt, trek het u aan als u gemeen bent.