‘We houden van je, tedere vader’

11 september 2012 -

Op zondag 2 september vierde de parochie O.L. Vr. ten Hemelopneming te 's Gravenzande het startweekend. Het bestuur hoopte vooraf op een goede opkomst en die viel beslist niet tegen. Onder leiding van pastor A. van Well kunnen we terug kijken op een goede viering met ook beetje humor. De liederen van de drie koren, te weten het kinderkoor ‘De ’s-Gravenzangertjes’, Cantamus en het Parochiekoor waren een mooie muzikale ondersteuning.

Het lied ‘Nous t’adorons, nous ‘taimons, tendre Père, maakte grote indruk. In het Nederlands betekent dit: ‘We houden van je, tedere vader’. In deze viering werd José van Putten bedankt voor haar inzet voor het kinderkoor. Mevrouw Vijverberg neemt haar taak als dirigent van het kinderkoor over. Het kinderkoor gaat voortaan oefenen op dinsdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur. Hierbij doe ik een oproep aan alle kinderen. Heb je zin om mee te zingen, kom dan op dinsdagmiddag naar de kerk en zing gezellig mee.

José van Putten blijft wel het Parochiekoor dirigeren. Het bestuur is zeer trots dat wij als parochie kunnen beschikken over drie koren. Het geeft de viering altijd iets extra´s. Na afloop van de viering was er uiteraard  koffie met een gevulde koek en voor de kinderen een ijsje.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.