Westland Passion 2017 vanuit Petrus’ oogpunt

23 maart 2017 -

Petrus staat dit keer in de hoofdrol bij de Westland Passion. Het verhaal over het lijden en de kruisiging van Jezus wordt bekeken vanuit zijn oogpunt. Hoe beleeft hij dit en hoe is zijn relatie met Jezus? Goede Vrijdag 14 april wordt dit verhaal door Popkoor Fine Tuning vol passie uitgevoerd om 20.00 uur in de H. Bartholomeus Kerk, Voorstraat 109 in Poeldijk. Het is geschikt voor jong en oud. De toegang is gratis met een vrijwillige bijdrage na afloop.

Na de eerste twee zeer succesvolle edities is er weer een geheel nieuw script geschreven en zijn nieuwe popnummers passend bij het verhaal gekozen. Met nummers van Bløf, Within Temptation, Marco Borsato en Evanescence is er weer een verrassende invulling gegeven aan dit oude lijdensverhaal.

Het jonge popkoor is ook bij deze uitvoering geïnspireerd door The Passion die nu al voor het zevende jaar op Witte Donderdag vanuit een grote stad in Nederland live wordt uitgezonden op tv. In deze Westlandse versie wordt het verhaal gespeeld met acteurs en solisten van het popkoor samen met een band. Deze inleiding tot Pasen maakt het mogelijk om het verhaal van heel dichtbij live mee te maken.

Popkoor ‘Fine Tuning’ is een jong en ambitieus koor dat in 2014 is opgericht. Met leden tussen 20 en 40 jaar oud wordt er wekelijks gerepeteerd op donderdagavond van 20.00-22.00uur. Het repertoire bestaat uit nieuwe - zowel Engels- als Nederlandstalige –popsongs.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.