Wij zijn genomineerd voor de WEBFISH 2012

29 oktober 2012 -

De Webfish Awards worden jaarlijks uitgereikt aan organisaties en personen in het Nederlandse taalgebied die het christelijk geloof het beste onder de aandacht brengen via social media of websites. Er zijn dit jaar vier categorieën: social media, websites particulieren, websites kerken/organisaties en oecumenische websites. Op vrijdag 7 december vindt de prijsuitreiking plaats aan de Universiteit Utrecht. De prijsuitreiking wordt gecombineerd met de presentatie van het ‘Handboek Kerk en Social Media’ van Eric van den Berg en Frank Bosman.  

Klik hier om alle deelnemende websites te bezoeken en uw stem te geven voor de Webfish Awards 2012  
In de vier categorieën is één prijs te winnen, de zilveren en bronzen Webfish Awards zijn afgeschaft. De kritische, interdisciplinaire jury wordt dit jaar gevormd door: Eric van den Berg, Katholiek.nl (juryvoorzitter); Frank Bosman, spraakmakend cultuurtheoloog aan de Tilburg School of Theology; Monic Slingerland, senior redacteur Trouw, Jaap Marinus en Erik Drenth, Staatgeschreven.nl (winnaar Gouden Webfish 2011); Marloes Nouwens-Keller, communicatiespecialist Protestantse Kerk in Nederland en Janneke Nijboer, dominee bij de Protestantse Kerk in Noordwijk (winnaar Gouden Webfish 2011 voor NoorderlichtBreda.nl).   Ook het publiek kan de sites beoordelen door een stem uit te brengen. Dit is mogelijk vanaf donderdag 1 november 2012 tot en met donderdag 15 november 2012.  De publieksstem weegt in het eindoordeel mee als één jurystem. De prijsuitreiking vindt vrijdag 7 december 2012 plaats in de Boothzaal van de Bibliotheek van Universiteit Utrecht (De Uithof), van 15 – 17 uur.  

Klik hier om alle deelnemende websites te bezoeken en uw stem te geven voor de Webfish Awards 2012

Webfish Awards 2012 is een gezamenlijk initiatief van IKON, Katholiek.nl, Protestantse Kerk, Raad van Kerken, FKT Universiteit van Tilburg en de Protestantse Theologische Universiteit. Met deze prijs willen zij christelijk Nederland en Vlaanderen uitdagen social media en internet te blijven ontwikkelen en verbeteren.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.