Zaterdag 19 juni 2021 - Rondje om de kerk

12 juni 2021 - Algemeen federatie nieuws

Op zaterdag 19 juni organiseert diaken Walther Burgering een publieksactie ‘Rondje om de kerk’. Op zijn racefiets zal deze diaken tussen 12 en 14 uur rondjes rijden langs de drie kerken die tot zijn werkregio behoren. Dat zijn de St. Andreaskerk in Kwintsheul, de St. Josephkerk en de St. Jan de Doperkerk in Wateringen. Bij de laatste is de start- en finishplaats. Iedere vijfentwintig minuten vertrekt Walther cs aldaar voor het volgende rondje.

Vertrektijden: 12.10 uur, 12.40 uur, 13.10 uur en 13.40 uur
Meefietsen kan. Per rondje neem je dan 5 euro sponsorgeld mee. Natuurlijk kunnen supporters ook rondjes sponsoren: 4 rondjes voor 25 euro. Meer mag altijd.

Meld je aan als meefietser of als sponsor. Geef svp aan hoeveel rondjes je meefietst en/of sponsort.

Wat is het doel?
6 oktober beklim ik samen met 300 anderen Col de Tourmalet. Dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor Team Westland. Met dit geld steunen zij regionale kanker gerelateerde doelen. 19 juni is hiervoor de aftrap. Zaterdagavond 10 juli is er een sponsoravond. Zet deze alvast in je agenda. Hierover komt later meer informatie.

Wat heb je eraan om te sponsoren?
Natuurlijk steunt u een goed doel waarbij 100% van het geld wordt geïnvesteerd in het onderzoek naar de ziekte kanker. Maar ik wil graag iets meer bieden. De eerste 4 mensen die minimaal € 25,- doneren krijgen het boekje BLOGisch. Ontmoetingen die ergens te leiden cadeau. Voor het hoogst gedoneerde bedrag op 19 juni wordt daar een aan toegevoegd.

L E T  O P
Dit is een particulier initiatief van Walther Burgering. Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid. Een eventueel saldo van deze actie komt geheel ten goede van Team Westland. Meer informatie over de goede doelen en digitaal doneren: www.teamwestland.nl.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.