BARTHOLOMEUSFEEST 2012

08 augustus 2012 -

Op zondag 19 augustus vieren wij het jaarlijkse patroonsfeest van de Heilige Bartholomeus. We beginnen met een feestelijke eucharistieviering om 9.30 uur waarin pastor M. Kwee voorgaat. Het dames- heren- en kinderkoor verleent hieraan hun medewerking. In deze de viering zullen ook weer enkele trouwe vrijwilligers/sters in het zonnetje worden gezet. Na afloop is er uiteraard koffie. Op deze zondag zal achterin de kerk de Wereldwinkel aanwezig zijn met een stand met producten uit de Derde Wereld. Van harte bij u aanbevolen!

Bartholomeusrit
En natuurlijk de traditionele fietstocht voor iedereen! Dit jaar voor de 31ste keer! Het fietscomité heeft weer een mooie tocht Uitgestippeld van ± 30 km, richting Den Haag, de Hofstad. U kunt starten vanaf het Kerkplein tussen 12.00 en 13.00 uur. De inschrijfkosten bedragen € 3,50 voor volwassenen en € 1,50 voor kinderen tot 14 jaar. Onderweg worden voor de nodige versnaperingen gezorgd en na afloop is er een gezellig samenzijn. Dit is, zoals gewoonlijk, bij het gebouw van de Scouting Poeldijk.
We hopen uiteraard dit jaar op heel mooi weer en een grote deelname van volwassenen en kinderen!

DE DAG VOORDAT DE SCHOOL WEER BEGINT: BARTHOLOMEUSFEEST! JIJ KOMT TOCH OOK?

Bartholomeus was een van de twaalf apostelen van Jezus. Onze kerk draagt zijn naam en eens per jaar vieren we zijn 'naamdag': het Bartholomeusfeest. Speciaal voor de (basisschool)kinderen van Poeldijk is er tijdens de viering (9.30 uur) een leuke activiteit georganiseerd. Je kan gewoon bij je vader en moeder in de kerk gaan zitten. Snel na het openingslied gaan we naar de pastorie en aan het einde van de viering schuiven we op een verrassende manier weer aan. Jij komt toch ook?

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Het woord "nee" maakt veel meer indruk als het wordt uitgesproken door mensen die ook "ja" kunnen zeggen.