Bridge- en klaverjasdrive in Poeldijk voor Scouting en kerk

25 oktober 2019 - Algemeen federatie nieuws, Poeldijk

De Commissie Kerkenveiling in Poeldijk organiseert op zaterdagmiddag 9 november 2019 de 12e bridge- en klaverjasdrive in de aula van de ISW-school, ingang aan de Margrietlaan in Poeldijk. De zaal is om 12.30 uur open en de spelers dienen om 12.45 uur aanwezig zijn. De drive begint om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Naast de traditionele wisseltrofees zijn er veel leuke prijzen te winnen.

De kosten zijn 30 euro per koppel en dat is inclusief koffie of thee en hapjes tijdens het kaarten. Bij bridge worden de lijnen naar sterkte ingedeeld. Tot donderdag 7 november is het mogelijk om aan te melden voor deze bridge- en klaverjasdrive bij Piet de Vreede. Wilt u in de mail aangeven of u zich opgeeft voor het bridgen of klaverjassen en de twee namen van het koppel met een telefoonnummer. Er is ruimte voor 60 tafels en vol = vol.

Het inschrijfgeld dient vooraf te worden betaald door het bedrag over te maken op het rekeningnummer van de Stichting Kerkenveiling H. Bartholomeusparochie met vermelding van ‘bridgen of klaverjassen’. De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen.

Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan de bridge- en klaverjasdrive dan dient u zich af te melden, bij voorkeur 24 uur van tevoren. Dit kan eveneens bij Piet de Vreede. Het inschrijfgeld zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort. Kijk voor aanmelding en/of voor meer informatie op www.kerkenveilingpoeldijk.nl en www.facebook.com/kerkenveilingpoeldijk.

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

De kunst van het leven is thuis te zijn alsof men op reis is.