Caeciliafeest met huldiging jubilarissen in Poeldijk

04 december 2023 - Algemeen federatie nieuws, Poeldijk

Op zondag 26 november jl., op het feest van Christus Koning van het Heelal, vierde de zangkoren Deo Sacrum uit Poeldijk het Caeciliafeest. Tijdens de viering van 11.00 uur, waarin pastor Smulders voorging, werd de Messe Brève van Théodore Dubois voor het eerst door het Bartholomeuskoor uitgevoerd. De kerkgangers waren enthousiast over deze nieuwe miscompositie.
Aan het eind van de viering werden de vier jubilarissen toegesproken door Pastor Smulders. Hij bedankte de trouwe jubilarissen voor hun jarenlange inzet bij Deo Sacrum en de Bartholomeuskerk en sprak de wens uit dat zij nog vele jaren hun stem laten horen.

Joke-van Dijk Knijnenburg zingt 25 jaar bij Deo Sacrum en kreeg voor haar inzet voor koor en parochie de Eremedaille in Zilver van de Nederlandse Sint Gregoriusvereniging met bijbehorende oorkonde uitgereikt.
Cor Mol, Henny van Ruyven-Huguenin en Marian van der Voort-Franke zijn al 40 jaar lid van Deo Sacrum. Ook voor hen lovende woorden van pastor Smulders.
Zij kregen de Eremedaille in Goud uitgereikt van de Nederlandse Sint Gregoriusvereniging met bijbehorende oorkonde. Voor alle jubilarissen was er een mooi boeket bloemen namens de parochie.
Na de viering werd het feest voortgezet in de ontmoetingsruimte achterin de kerk.

Jubilarissen met familieleden, genodigden en de koorleden met introducees genoten van koffie met lekkers en heerlijke broodjes. Er waren mooie woorden voor de jubilarissen namens de vereniging met bijpassende chocolade. Natuurlijk werd er geproost op en gezongen voor de jubilarissen en er was een speciaal lied voor ze gemaakt. We kunnen terugkijken op een geslaagd Caeciliafeest.

 

De jubilarissen van links naar rechts: Henny van Ruyven-Huguenin, Marian van der Voort-Franke, Cor Mol en Joke van Dijk-Knijnenburg. Rechts Pastor Smulders.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

In het niet weten van sommige dingen ligt een groot stuk wijsheid.