De Stille Omgang en Het Mirakel van Amsterdam

13 maart 2019 - Algemeen federatie nieuws

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 maart 2019 wordt de 138e Stille Omgang gelopen, waaraan wij vanuit het Westland zullen deelnemen. Evenals vorig jaar gaan we weer met de Haagsche Bedevaarten mee en sluiten wij ons bij de groep in Voorburg aan, die al met 2 bussen deelnemen.

We verzamelen in Poeldijk en gaan afhankelijk van het aantal deelnames met een bus of eigen vervoer naar Voorburg. Dit alles in overleg bij Koos van Leeuwen. Kosten voor deelname zijn 16 euro p.p. (tot 14 jaar, en jongeren mogen onder begeleiding mee). 

Het programma voor deze avond is:
21.45 uur Vertrek vanaf de kerk O.L.V. ten Hemelopneming (10.min voor tijd aanwezig) Oosteinde te Voorburg rechtstreeks naar Amsterdam. Tijdens de rit zal de rozenkrans worden gebeden, waarbij ruimte is voor uw eigen intenties.
22.30 uur Aankomst in Amsterdam, aansluitend lopen wij de ‘Stille Omgang’.
23.45 uur Plechtige H. Mis in ‘De Krijtberg’ (Sint Franciscus Xaveriuskerk) met aansluitend korte uitstelling en aanbidding van het Allerheiligste.
01.15 uur Verwacht vertrek uit Amsterdam naar Voorburg.

Het thema van dit jaar is ‘Vreugde is het onmiskenbare teken van God’. Wilt u aan deze bijzondere tocht deelnemen om Gods genade over u en uw gezin te vragen in deze voor velen moeilijke tijd? Dan kunt u zich tot en met 15 maart opgeven bij Koos van Leeuwen, stilleomgang@rkwestland.nl.
 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering.