De Westland Christmas Carol

10 december 2015 -

Na het grote succes van de ‘Westland Passion’ in april dit jaar komt het popkoor Fine Tuning op 18 december met een uitvoering geïnspireerd op het beroemde kerstverhaal van Charles Dickens ‘A Christmas Carol’.  In deze Westlandse uitvoering wordt de hoofdrol vertolkt door een tuinder die, net als Scrooge in het verhaal van Dickens, door omstandigheden gierig en nors is geworden.

In deze herkenbare Westlandse voorstelling wordt door acteurs en solisten van het koor een kerstverhaal met een boodschap gebracht. Met behulp van popsongs van o.a. Bruno Mars en Katy Perry afgewisseld met kerstnummers als Feliz Navidad en Last Christmas wordt het verhaal verteld en uitgebeeld.

Popkoor ‘Fine Tuning’ is een jong en ambitieus koor dat in 2014 is opgericht. Met leden tussen 20 en 40 jaar oud wordt er wekelijks gerepeteerd op donderdagavond van 20:00-22:00uur. Het repertoire bestaat uit nieuwe - zowel Engels- als Nederlandstalige - popsongs.

De ‘Westland Christmas Carol’ wordt uitgevoerd op vrijdag 18 december om 20:00 uur in de H.Bartholomeus kerk, Voorstraat 109 in Poeldijk. Het is geschikt voor jong en oud. De toegang is gratis met een vrijwillige bijdrage na afloop.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.