De Westland Passion 2016 op Goede Vrijdag

02 maart 2016 -

Na het grote succes van vorig jaar april voert popkoor ‘Fine Tuning’ voor de tweede maal de ‘Westland Passion’ uit op Goede Vrijdag 25 maart. Het verhaal over het lijden en de kruisiging van Jezus wordt op eigentijdse wijze verteld en uitgebeeld met onder andere nummers van Avicii en Adele, maar ook Nick&Simon en Coldplay. Met aangepaste teksten en nieuwe popsongs zal het popkoor opnieuw het lijdensverhaal vol passie uitvoeren.

Het jonge popkoor is bij deze uitvoering geïnspireerd door The Passion die nu al voor het zesde jaar op Witte Donderdag vanuit een grote stad in Nederland live wordt uitgezonden op tv. In deze Westlandse versie wordt het verhaal gespeeld met acteurs en solisten van het popkoor samen met een band. Deze inleiding tot Pasen maakt het mogelijk om het verhaal van heel dichtbij live mee te maken.

Popkoor ‘Fine Tuning’ is een jong en ambitieus koor dat in 2014 is opgericht. Met leden tussen 20 en 40 jaar oud wordt er wekelijks gerepeteerd op donderdagavond van 20.00-22.00 uur. Het repertoire bestaat uit nieuwe - zowel Engels- als Nederlandstalige -popsongs.

De ‘Westland Passion’ wordt op Goede Vrijdag 25 maart om 20.00 uur in de H. Bartholomeus Kerk, Voorstraat 109 in Poeldijk uitgevoerd. Het is geschikt voor jong en oud. De toegang is gratis met een vrijwillige bijdrage na afloop.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.