“Die Schöpfung" van Haydn in Poeldijkse kerk

25 september 2014 -

Op zondagmiddag 5 oktober 2014 om 14.30 uur wordt “Die Schöpfung” van Joseph Haydn uitgevoerd in de Poeldijkse Bartholomeuskerk door het concertkoor van de Zangkoren “Deo Sacrum.
Medewerking verlenen het Holland Symfonie Orkest (voorheen RBO Sinfonia) en drie vocale solisten, te weten: Saejeong Kim – Sopraan,  Jean Léon Klostermann – Tenor en Marc Pantus - Bas-Bariton.
De continuo-partij wordt verzorgd door Margriet den Hartog. Het geheel onder leiding van dirigent Steven van Wieren.

Bijzonder bij deze uitvoering is dat een zevental kunstenaars, verbonden aan Kunsthuis18, een opdrachtwerk hebben vervaardigd met als onderwerp ‘de Schepping’. Bovendien zijn meerdere van deze kunstenaars lid van de Zangkoren Deo Sacrum. Samenwerking pur sang.

De zeven creaties zullen tijdens de uitvoering in de Bartholomeuskerk worden geëxposeerd en worden tevens groots geprojecteerd. Na afloop van het concert kunnen concertbezoekers via een veiling ook nog de eigenaar worden van deze bijzondere kunstwerken. Kortom: deze middag mag je niet missen.

Toegangskaarten voor dit bijzondere concert zijn te verkrijgen via de koorleden, bij Bakkerij van der Sande, Voorstraat 77-79 , Poeldijk en bij Sigarenmagazijn De Wilde, Pr. Hendrikstraat 14, Naaldwijk Reserveren kan ook: telefonisch 0174 – 24 52 38 of via www.deosacrum.nl of stuur een email  Toegangskaarten zijn voorafgaand aan het concert ook verkrijgbaar aan de kerk.
De Toegangsprijs bedraagt  € 25,- (voor 65+/jongeren tm 14 jr. € 22,50)

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.