Uitvoering The Promise of Christmas in Poeldijk

04 december 2013 -

Op zaterdag 21 december a.s. wordt The Promise of Christmas uitgevoerd in de H. Bartholomeuskerk te Poeldijk. Dit is een unieke samenwerking tussen de Honselse Harmonie, de Westlandse Koorvereniging Musica en het koor Concertante. De algehele leiding is in handen van Gerard Breas. Het koor telt ruim 200 leden en wordt begeleid door het A-orkest van de Honselse Harmonie.

The Promise of Christmas is een musical-achtig koorwerk in Amerikaanse stijl van Dan Burgess. Dit unieke stuk, monumentaal door vorm en inhoud, moet u gehoord hebben. Wat The Promise of Christmas zo bijzonder maakt, is de grote afwisseling van ritme en melodieën die er in naar voren komen. The Promise of Christmas is een 45 minuten durend koorwerk dat in 1990 voor het eerst uitgevoerd werd in Nederland en ongekende reacties losmaakte bij het publiek.

Naast The Promise of Christmas worden een aantal bijzondere en traditionele kerstliederen gezongen,  afgewisseld met Christmas Carols van koren en solisten. Medewerking zal worden verleend door Ira Spaulding (New York) en de Nederlandse tenor Wim Jan van Deuveren. Het geheel is zonder pauze en duurt niet langer dan anderhalf uur.

Het concert vangt aan om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 12,50 via promise.xmas@gmail.com.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.