Kaart mee voor de Bart!

08 mei 2022 - Algemeen federatie nieuws, Poeldijk

Zaterdagmiddag 21 mei 2022 vindt de door corona uitgestelde 13e bridge- en klaverjasdrive plaats in de aula van de ISW-school, ingang aan de Margrietlaan in Poeldijk. De zaal is om 12.30 uur open en de spelers dienen om 12.45 uur aanwezig zijn. De drive begint om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Naast de traditionele wisseltrofeeën zijn er veel leuke prijzen te winnen.
De kosten zijn 30 euro per koppel en dat is inclusief koffie of thee en hapjes tijdens het kaarten. Bij bridge worden de lijnen naar sterkte ingedeeld. Aanmelden voor deze bridge- en klaverjasdrive bij Piet de Vreede. Wilt u in de mail aangeven of u zich opgeeft voor het bridgen of klaverjassen en de twee namen van het koppel met een telefoonnummer. Er is ruimte voor 60 tafels en vol = vol.

Het inschrijfgeld dient vooraf te worden betaald door het bedrag over te maken op IBAN/ rekeningnummer NL13 RABO 01353.64.388 van de Stichting Kerkenveiling H. Bartholomeusparochie met vermelding van ‘bridgen of klaverjassen’. De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen.
Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan de bridge- en klaverjasdrive dan dient u zich telefonisch af te melden, bij voorkeur 24 uur van tevoren. Dit kan eveneens bij Piet de Vreede. Het inschrijfgeld zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort. De deelnemers dienen zich aan de dan geldende coronaregels te houden.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Het is geen kunst om oud te worden, het is een kunst ermee te leven.