Kalisvaart Helikoptervluchten in Poeldijk

25 augustus 2015 -

De Stichting Kerkenveiling in Poeldijk organiseert op zaterdag 12 september tijdens Rondje Poeldijk helikoptervluchten boven de regio. Vanaf de start- en landingsplaats op het open terrein tussen de Bredenel en het Poeldijksepad starten rond 10.00 uur een aantal rondvluchten.

De helikopterrondvluchten gaan vanaf de startplaats over het Westland, langs de kust met de Zandmotor en de Stormvloedkering in de Nieuwe Waterweg. Per vlucht kunnen maximaal drie passagiers meevliegen. Daarvoor is aanmelding vooraf nodig. Wilt u een keer een rondje meevliegen? De kosten voor een helikoptervlucht zijn € 80,00 p.p.  De opbrengsten van deze ronvluchten komt ten goede aan de H. Bartholomeuskerk en de Scouting. Meldt u dan bij Peter van Leeuwen (0174-248633 // 06-50224781, of stuur een e-mail) of Jan van Dijk (0174-242460, of stuur een e-mail). Bij de aanmelding hebben we de volgende gegevens nodig: uw naam, adres, (mobiel) telefoonnummer en gewicht. Dat laatste klinkt misschien raar, maar als er bijvoorbeeld net volgetankt is en er stappen enkele zwaargewichten in, komt de helikopter moeilijk van de grond.

De organisatie en helikopterpiloot Leo Kalisvaart hebben bijzonder veel zin in deze activiteit tijdens Rondje Poeldijk. Zeker als het weer meewerkt, belooft het een fantastische dag te worden. Mocht het die dag toch slecht (vlieg)weer zijn of in de loop van de dag alsnog worden, dan is de organisatie genoodzaakt om de helikoptervluchten af te lasten en zal er naar een vervangende datum worden gezocht.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.