Kavelveiling en Rad Bij Barth brengen ruim 30.000 euro op

18 april 2023 - Algemeen federatie nieuws, Poeldijk

De 25e kerkenveiling in Poeldijk, onder de nieuwe naam Veiling Bij Barth, heeft samen met Rad Bij Barth ruim 30.000 euro opgebracht. De veilingmeester Koos Janssen en Harry van Luijk hebben de kavels goed weten te verkopen. De opbrengst is bestemd voor de aanschaf van nieuw meubilair, licht en geluid voor in het kerkgebouw. De Commissie Veiling Bij Barth is bijzonder tevreden met dit geweldige resultaat in een tijd dat alles duurder is en mensen minder hebben te besteden.

Lunchen op hoog niveau
Al vanaf het begin van de kavelveiling werd er goed geboden op de kavels. Rond kavel 75 was de 10.000 euro al gepasseerd en bij kavel 144 de 20.000 euro. De bedrijfsrondleidingen bij Best Fresh Groep, Orchideeënbedrijf Opti-flor en Nederwerk Grafmonumenten/Feldkamp Uitvaartverzorging met workshop voor het maken van een gedenk-kei, waren bijzonder in trek. Evenzo de verschillende klaverjasmiddag en -avond, wijnproefavond, lunch op hoog niveau in de kerktoren en diverse meergangendiners bij mensen thuis, waaronder bij pastor Ad van Luijn.

Hoogste kavelbedragen
De hoogste kavelbedragen werden geboden voor de outdoor cooking experience van Scouting Poeldijk, het tuinontwerp van Westland Hoveniers, een rondvlucht boven het Westland, geschonken door Unicum Elzenhagen, een nieuwe dames stadsfiets van Michel Vis Tweewieler en de eerste kerkbank. Deze bank is in de Bartholomeuskerk gebruikt voor de keuze van de huidige zitbanken en op de kerkenveiling van 1990 gekocht door wijlen Piet Janssen.

Dankbaar en tevreden
Scouting Poeldijk heeft tijdens de veiling geholpen met het showen van de kavels, horeca en het verkopen voor het rad van avontuur waar na een serie kavels mooie prijzen weren verdraaid. Zelf had de Explorergroep zelfgebakken brownies, blondies, spritsen en pindakoeken verkocht. De opbrengst hiervan komt ten goede van hun kamp deze zomer.
De Commissie Veiling Bij Barth dankt alle kavelschenkers, sponsors en vooral alle kopers op de kavelveiling zelf. Zonder hen was het mooie resultaat niet behaald!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Het geloof is een oase in het hart, die nooit bereikt zal worden door de karavaan van het denken.