ONLINE Quiz Bartje

13 mei 2021 - Algemeen federatie nieuws, Poeldijk

Op zaterdagavond 29 mei organiseert de Commissie Kerkenveiling Poeldijk in samenwerking met de Quiz Brothers uit Kwintsheul een online quiz ten bate van de Bartholomeuskerk.

In zes categorieën, waaronder een over Poeldijk, stelt de quizmaster telkens tien vragen en test zo de algemene kennis van de deelnemende teams. En dat allemaal vanaf je eigen laptop vanuit je eigen kamer met je eigen familieleden of vrienden als teamgenoot. Hoe leuk wil je het hebben? Iedereen mag meedoen.

De online quiz start om 20.00 uur. Na afloop is er nog een loterij. Om mee te doen, geef je een team van maximaal 5 personen op. Het inschrijfgeld is 50 euro per team. Hiermee lever je een bijdrage aan het onderhoud en herinrichting van dat majestueuze gebouw in het hart van het dorp Poeldijk.

Op www.kerkenveilingpoeldijk.nl en www.facebook.com/kerkenveilingpoeldijk vind je een link naar het aanmeldformulier voor de Online Quiz Bartje. Na inschrijving ontvangt de teamcaptain een bevestigingsmail en het betaalverzoek.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Pelgrimstocht naar Dokkum: Titus Brandsma en Bonifatius