Opbrengst 24e Kerkenveiling Poeldijk is 22.600 euro

29 september 2018 - Poeldijk

De 24e kerkenveiling van vrijdag 28 september onder het motto ‘samen sterk voor scouting en kerk’ heeft 22.600 euro opgebracht. Veilingmeester Koos Janssen heeft de 226 kavels goed weten te verkopen. De opbrengst is voor het onderhoud en de herinrichting van het liturgisch centrum in de H. Bartholomeuskerk in Poeldijk. Ook Scouting Poeldijk deelt mee in de opbrengst, waar speeltoestellen voor het buitenterrein voor worden aangeschaft.

Bij de kopers waren vooral de bijzondere en gezellige kavels in trek. Zoals de unieke excursie, inclusief lunch, naar de top van een 80 meter hoge windturbine in Kornwerderzand, aan de Friese kant van de Afsluitdijk. Maar ook een geheel verzorgde BBQ-avond of een boottocht door het Westland met aansluitend een barbecue. En niet te vergeten een klaverjasavond, een geheel verzorgde jeu de boules middag en een avond onder auspiciën van Team Westland met een quiz, muziek DJ en de band Spint. Ook een nacht van vrijdag op zaterdag meelopen in de bakkerij om het hele bakproces te volgen, bracht een leuk bedrag op.

Bij de goederenkavels werd er weer goed geboden op de gevarieerde bloembollenpakketten, de gevulde boodschappentassen en pondjes paling en gerookte makreel. De kistjes druiven en verse groenten, ringworsten waren ook weer in trek bij de aanwezige kopers. De damesfiets leverde het hoogste kavelbedrag van de veiling op.
De commissie Kerkenveiling is dankbaar en tevreden met het behaalde resultaat. Speciaal bedankt zij alle kavelschenkers, sponsors, adverteerders en degenen die een gift hebben overgemaakt, maar vooral alle kopers op de kerkenveiling zelf. Zonder hen was het mooie resultaat niet behaald!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.