#PassionBIJBarth

21 maart 2022 - Algemeen federatie nieuws

Theaterkoor 40forever uit Wateringen vertaalt op vrijdag 15 april in de H. Bartholomeuskerk in Poeldijk het aloude lijdensverhaal van Jezus op eigen wijze naar de tegenwoordige tijd in muziek, woord en beeld.  #PassionBIJBarth is toegankelijk voor een breed publiek, jong en oud, gelovig of niet gelovig. De toegang is gratis. Na afloop wordt (voor de gemaakte kosten) een vrijwillige bijdrage gevraagd. Aanvang 20.00 uur.

In #PassionBIJBarth neemt Theaterkoor 40forever je aan de hand van een aantal universele thema’s, zoals hoop en liefde mee in het lijdensverhaal. Daarbij wordt verbinding gelegd tussen het heden en verleden.

Stichting Vrienden Bartholomeus heeft Theaterkoor 40forever gevraagd om de zg Westland Passion, die tot 2019, vijf keer zeer succesvol werd gespeeld door Fine Tuning, op een andere wijze in te vullen. Door corona is de uitvoering van De Passion in 2020 en 2021 niet mogelijk geweest.

Theaterkoor 40forever is al meer dan 25 jaar een meerstemmig koor met eigen combo en dirigent. Het koor zingt Engels- en Nederlandstalig repertoire in diverse muziekstijlen vanaf de jaren 60 tot heden. De zangers en muzikanten delen hun maatschappelijke betrokkenheid en hun passie voor muziek maken graag met een zo groot mogelijk publiek.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Kies met uw hart. Uw verstand is om keuzes te begrijpen, niet om ze te maken.