patroonsfeest van de H. Bartholomeus in Poeldijk

14 augustus 2015 -

Op zondag 23 augustus wordt het jaarlijkse patroonsfeest van de Heilige Bartholomeus in Poeldijk gevierd. Dit feest begint met een feestelijke eucharistieviering om 11.00 uur waarin pastor H. Smulders voorgaat en het Bartholomeuskoor zorgt voor de muzikale ondersteuning. Tijdens de viering zullen enkele trouwe vrijwilligers/sters in het zonnetje worden gezet.

Na de gezamenlijke koffie kan men direkt op de stalen ros stappen voor de 34e Bartholomeusrit.
Een mooie tocht van rond de 35 km brengt u via Westlandse en Midden- Delftlandse fietspaden naar weidse uitzichten van het prachtige landschap. Ook verschillende dorpen worden doorkruist en voor een natje en een droogje is onderweg is aandacht. Tussen 12.30 - 13.30 uur kunt u vanaf de Bartholomeuskerk starten, en bij goed verloop van de tocht komt u als laatste bij het scoutingterrein aan de Arckelweg. U kunt daar met een hapje en een drankje en muziek even bijpraten.
We hopen op goed weer en dat vele fietsliefhebbers mee zullen fietsen en een leuke middag met elkaar hebben. De inschrijfkosten bedragen € 3,50 voor volwassenen en € 1,50 voor kinderen tot 14 jaar.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.