Poeldijkse Vrouwenschola zingt Gregoriaans

12 juni 2013 -

Op zaterdagavond 29 juni a.s. om 19.00 uur zingt de Vrouwenschola van de Zangkoren “Deo Sacrum” tijdens de viering in de Poeldijkse Bartholomeuskerk. Naast de vaste gezangen uit de Mis zingt de schola de wisselende gezangen van 13e zondag door het jaar.  U bent van harte uitgenodigd deze viering bij te wonen en (hernieuwd) kennis te maken met de Gregoriaanse muziek  die eeuwenlang klonk én klinkt in Katholieke kloosters en kerken.

Sinds de oprichting in 2001 werkt de Vrouwenschola mee aan verschillende vespers, vieringen en concerten. De Vrouwenschola is een onderdeel van de Zangkoren “Deo Sacrum”, welk koor bestaat uit zeven koorgroepen, te weten: het Bartholomeuskoor, de Vrouwenschola, het Poeldijks Jongerenkoor, het Perosikoor, het Concertkoor, het kamerkoor Couleur Vocale en Kinderkoor Westland.
De Vrouwenschola repeteert wekelijkse op de dinsdagavond van 19.00 tot 19.45 uur. Met veel plezier en overgave worden de gregoriaanse werken ingestudeerd. Heeft u belangstelling voor het Gregoriaans en lijkt het u ook een uitdaging om te zingen in deze Vrouwenschola…. Meldt u na afloop van de viering of stuur een email naar zangkoren@deosacrum.nl en u ontvangt nadere informatie.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.