Wisseling voorzitter H. Bartholomeuskerk te Poeldijk

29 januari 2013 -

Op zondag 3 februari a.s. zal na de Eucharistieviering de voorzittershamer van de Rooms Katholieke Parochie H. Bartholomeus te Poeldijk door Jan van Dijk overgedragen worden aan de nieuwe vicevoorzitter Koos Verbeek.  

Jan van Dijk neemt na een lange periode afscheid van het bestuur van deze Westlandse parochie. Acht jaar lang was hij lid van het bestuur, waarvan zeven jaar als vicevoorzitter. Hiernaast is hij sterk betrokken geweest bij de voorbereiding en de totstandkoming van de Federatie Sint Franciscus tussen duin en tuin.

Koos Verbeek zal hem als voorzitter op gaan volgen. Hij is geen onbekende in onze Westlandse en Poeldijkse gemeenschap en is bereid gevonden deze kar te gaan trekken. De nieuwe vicevoorzitter heeft er zin in om zich in te zetten voor onze Poeldijkse en Westlandse Katholieke geloofsgemeenschap en wil zich met groot enthousiasme in gaan zetten om deze verder te versterken naar de  toekomst. Koos gaat voor samen binding tussen kerk en maatschappij en zal zich ook sterk gaan maken voor de plaats van geloof en kerk in onze samenleving.

Ook zal op 3 februari een nieuwe dirigent in dienst treden. Het gaat om Steven van Wieren, die de vaste dirigent van de Koren Deo Sacrum zal worden. Later dit voorjaar zal nog afscheid genomen worden van Jos Vranken die zich gedurende vele jaren ingezet heeft voor de koren van Poeldijk. Na de  plechtige eucharistieviering van a.s. zondag om 11.00 uur waarin Pastor M. Kwee voor zal gaan, kan iedereen onder genot van koffie afscheid nemen van Jan van Dijk en kennis kunnen maken met de nieuwe vicevoorzitter Koos Verbeek en de nieuwe dirigent Steven van Wieren.

We verwachten dat er vele mensen bij deze viering aanwezig zullen zijn. Iedereen is van harte uitgenodigd!

 

 

 

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.