De voorjaarsmarkt van onze parochiegemeenschap

24 april 2012 -

Samen geloven in groei, samen groeien in geloof! In de aanloop naar de voorjaarsmarkt bleek al hoe leuk het is om samen met elkaar ergens naar toe te werken. Het voorjaar is wat dat betreft echt ideaal: er komt van alles op en je weet nooit precies wat er zichtbaar zal worden. De natuur begint te kleuren: bloembollen voorop, maar ook de viooltjes zie je links er rechts naast de voordeuren verschijnen. Daar komen sinds zondag de 22e april dan ook de fuchsia’s en de margrieten bij die er op de voorjaarsmarkt werden uitgedeeld. Binnen in de kerk was er een grote groep mensen bezig met het maken van een voorjaars-bloemstukje. Prachtig om te zien met hoeveel zorg de mooiste creaties werden geschikt Verder bleek het ook zeer aantrekkelijk te zijn om met elkaar eens te ontdekken hoe dat nu werkt met Mandala’s kleuren. Gemma gaf daarbij bezield begeleiding.

Dat dat werken met mandala’s meer is dan alleen een beetje kleuren bleek wel als je stilstaat bij het feit dat er mensen waren die dit gewoon 2,5 uur aan een stuk gedaan hebben. Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd: er was meer dan voldoende eten en drinken (van meerdere kanten was er wat te eten meegenomen). En verder waren er natuurlijk onze voorzitter en zijn vrouw die ervoor zorgden dat we heerlijke poffertjes konden eten in het zonnetje.  Voor de kinderen was er o.a. het masker schilderen en menige volwassene weet nu weer hoe het sjoelen ook alweer ging. Kortom: je proeft het al: het was erg gezellig om met elkaar zo bezig te zijn en elkaar op een andere manier te leren kennen. Als bestuur kijken we met een goed gevoel terug op hoe we zo met zijn allen bezig zijn geweest.

Dit gaan we volgend jaar herhalen! En wil je al eerder weer aan de slag met b.v. Mandala tekenen? Dan kan ik melden dat er binnenkort een cursus georganiseerd zal worden door Gemma. 

Wij willen u van harte bedanken voor uw aanwezigheid en de gezelligheid die we met elkaar hadden. Samen geloven in groei, samen groeien in geloof!

John van den Enden
namens ons parochiebestuur.

 

 

 

 

 

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Een diploma is een bewijs van wat u hebt gedaan, niet van datgene wat u kunt.