Jongerenviering: 'Vrede, wie durft?'

16 september 2016 -

Op zaterdagavond 1 oktober is er om 19:00 uur een jongerenviering in De Hoeksteen in ‘s-Gravenzande. Hiervoor zijn onder andere alle jongeren uit Hoek van Holland, Monster, Poeldijk en 's-Gravenzande die mee gaan doen met de voorbereidingen voor het vormsel, uitgenodigd. 

Het thema van deze viering is “Vrede: wie durft?". Vrede ontstaat niet vanzelf. Voor vrede is moed nodig. Het lef om je uit te spreken, tegen de stroom in te roeien en door te blijven gaan. Iedereen die in vrede gelooft, kan iets voor vrede doen. Doe ook mee, ook al is het maar iets kleins. Al die kleine beetjes durf zullen bijdragen tot vrede. Weet je niet hoe? Laat je inspireren en kom naar de viering.

Wij vinden het leuk als u / je voor de vredesposter een berichtje uit de krant mee wilt brengen. Nieuws over oorlog en geweld staat er genoeg in de krant. Wij zijn op zoek naar positieve en/of hoopvolle berichten. De viering begint om 19:00 uur, Marie-Thérèse van de Loo zal voorgaan. De Gospelgroep Reveil verzorgt de muzikale ondersteuning. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar wat de drinken en bij te kletsen. Jong en oud is van harte welkom bij deze viering. 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Laat elke zonsopkomst je eraan herinneren dat je mag opstaan en stralen.