Parochieavond in teken van jubileum

12 maart 2024 - Algemeen federatie nieuws, 's-Gravenzande

Vrijdagavond 9 februari hebben wij feestelijk het 75 jaar bestaan van onze parochie ingeluid in zalencentrum ‘De Kiem.’ Er waren die avond 98 mensen aanwezig. Er was bij binnenkomst koffie met een klein petit fours met 75 erop. Na een hartelijk welkomstwoord door pastor Charles Duynstee waarin hij het raam in onze kerk met de tekst: ‘De kerk is de mens waarin Christus Boodschap centraal staat,’ centraal stelde.

Toen was het tijd voor de Pub-quiz verzorgd door de Quiz Brothers. Alle aanwezigen werden gemengd en over 12 tafels verdeeld. Er waren 2 x 3 rondes waarvan een extra rondje met 10 vragen over de parochie. De Simba hebben gewonnen en kregen een medaille.

Die avond is ook de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Jan Jacobs. Jan is 8 jaren bestuurslid geweest van het parochiebestuur als vicevoorzitter. Vanwege de leeftijd mocht hij dit niet continueren. Hij is nu nog steeds actief voor vele hand en span diensten zoals: de bevoorrading, sleuteladres van de kerk, is het postadres voor vele pakjes. Hij is actief bij de filmavonden en de onderhoudscommissie en blijft meedenken met het reilen en zeilen in de parochie. Hij kreeg een sculptuur wat uitdrukt: communicatielijnen met persoonlijke interesse.

Succes en kwaliteit zijn afhankelijk van de individuele inbreng van de mens van Corry Ammerlaan-van Nieuwkerk. Het was een super gezellige en geslaagde avond met heerlijke hapjes en een drankje en vele leuke gesprekken.

Een parochiaan

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.