Week van het Gebed in ‘s-Gravenzande

10 januari 2013 -

Ook dit jaar weer organiseert de Evangelische Alliantie in samenwerking met de Raad van Kerken voor Nederland een Week van Gebed waaraan dit keer het thema “Wandelen met God” is meegegeven. Dit thema wil ons inspireren op weg te gaan met God. Christenen in India kozen dit jaar dit thema en verwijzen daarbij naar de oproep van de profeet Micha om temidden van onrecht toch Gods weg van trouw en nederigheid te blijven gaan (Micha 6:8).

De eerste georganiseerde activiteit is de gebedsdienst op zondagavond 20 januari 2013 in de Noorderkerk aan de Langestraat te s-Gravenzande, aanvang 19.00 uur.
Deze dienst wordt door nagenoeg alle christelijke kerken uit s-Gravenzande ondersteund en gedragen, zo worden er bijvoorbeeld gebeden uitgesproken door vertegenwoordigers van zes verschillende kerkgemeenschappen. De avond wordt muzikaal omlijst door het jongerenkoor “The Young Christian Singers” o.l.v. dhr. Bert Visser. Ds J.H. Meijer gaat hierin voor.

Na deze startdienst volgen er nog vijf avonden waaraan u zelf ook actief kunt bijdragen aan de Week van Gebed. Een team van vrijwilligers is de verschillende gebedsonderwerpen aan het uitwerken, anderen verzorgen muzikanten en sprekers die een korte inleiding houden. Nieuw in de gang van zaken zijn de locaties waar de gebedsavonden worden gehouden:

►Op maandag 21 januari in de Dorpskerk aan de Langestraat 34, s-Gravenzande.
►Dinsdag 22 januari in de Aar, Sand-Ambachtstraat 76 s-Gravenzande.
►Woensdag 23 januari in gebouw De Kiem, Kon. Julianaweg 91 s-Gravenzande.
►Donderdag 24 januari in ’t Kruispunt, v.d. Kasteelestraat 73 s-Gravenzande. En tot slot
►Vrijdagavond 25 januari in de Noorderkerk (Langestraat 130) s-Gravenzande.
Alle avonden duren van half negen tot half tien. We zien er naar uit met elkaar onze krachten te bundelen en gemeenschappelijk te bidden voor regionale, nationale en internationale problemen waarmee we worden geconfronteerd en zien we uit naar een zegen van God, onze Vader.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.